top of page
Office

Consulting

“Ontketen het volle potentieel van je onderneming, presteer met performantie van een topsportatleet en maximaliseer je efficiëntie en succes!”
 
“ We begeleiden pioniers om het ultieme wapen in hun onderneming te vestigen om de strijd tegen burnouts en laag absenteïsme aan te gaan, gebaseerd op wetenschappelijk bewezen protocols.”

About Me.
Maarten Bauwens

Laat me je introduceren in de wereld van Corporate Vitality! Mijn naam is Maarten Bauwens en ik behaalde een Master in Lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen met als specialisatie sportmanagement. Ik werkte als ‘centrum manager’ en ‘operation manager’ waar ik verschillende operaties aanstuurde en waar mijn dagelijkse taken bestonden uit people management, cost control, HR/business Planning, facility management en het behoud van een total overview. In 2022 behaalde ik ook het diploma van gecertificeerde Intermittent Living Coach onder PNI Europe/KPNI Belgium waar ik leerde om met bepaalde prikkels, die evolutionair gegrond zijn, de controle over onze gezondheid terug in eigen handen te nemen.

Het werk combineerde ik met het leven van topsport in Braziliaanse Jiu-jitsu, waardoor ik de vele voordelen op het werk zag van mijn gezonde, fitte en energetische levenstijl. Niet alleen voor mezelf maar vooral als gemotiveerde leider die het voortouw neemt binnen de onderneming als voorbeeld voor de werknemers. Ik had altijd een voorsprong op andere managers omdat ik een enorme focus en een onuitputbare bron van energie had. Ook heb ik mij in mijn hele carrière nooit ziek moeten melden en was ik gezond en gedreven het hele jaar door.

Als voormalig wereld- en Europees kampioen Braziliaanse Jiu-jitsu weet ik als de beste hoe belangrijk mentale en fysieke gezondheid is om op het hoogste niveau te presteren. Dit geldt voor een atleet maar uiteraard ook voor elke high-performer in de zakelijke wereld! Met mezelf als levend voorbeeld, wil ik mensen helpen naar een gezonder leven zodat hun brein op kruissnelheid kan werken. Ik wil deze kennis dan ook graag delen zodat je je onderneming meer efficiëntie en productiviteit kune bijbrengen door het maximaliseren van de fysieke en mentale gezondheid van de werknemers binnen de onderneming.

Mission

Sowilo Coaching & Consulting legt de brug tussen de wereld van topprestaties met high-performance gezondheidsprotocols en de zakelijke wereld. Door het integreren van deze protocols, gegrond in onze evolutionaire biologie, bekrachtigen wij leiders, managers, team leaders en werknemers om hun welzijn prioriteit te geven. Het resulaat? Een verminderd absenteïsme en verlaagde kans op burn-out, samen met een gemaximaliseerde werkefficiëntie en werkprestatie. Verander vandaag nog de gezondheidscultuur van je onderneming met Sowilo Coaching & Consulting.

Vision

Mens sana in corpore sano. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Alleereerst moeten we een gezond lichaam creëren zodat de geest bloeien. We hebben nood aan energie en we moeten fysiek weerbaar zijn om er zeker van te zijn dat ons brein aan de slag kan gaan. In de moderne tijd waar lage energie, chronische aandoeningen, depressie en burn-out cijfers de pan uitschieten, is het broodnodig om onze gezondheid terug in eigen handen te nemen. Dit zal niet alleen het individu ten voordele brengen maar ook de onderneming waarvoor ze werken. Een geheel is slechts zo sterk als de zwakste schakel! De extreme kosten van veelvuldige afwezigheid en opgebrande werknemers en het overgrote effect op de onderneming zijn allen gekend: hoge kosten, meer workload voor de resterende werknemers, lagere efficiëntie en het geeft de onderneming ook een slechte naam. Sowilo Coaching & Consulting brengt de wereld van fysiek en mentaal welzijn op het hoogste niveau naar de zakelijke wereld om het beste van de twee te verzoenen in een maximale corporate vitality

Taking Notes

Onze Pakketten

Ontdek onze Corporate Vitality-pakketten, ontworpen om de gezondheid en prestaties van jouw bedrijf te verbeteren:

bottom of page